Even voorstellen:

Pauline BijerLaat ik mijzelf even kort voorstellen. Ik ben Pauline Baijer, geboren in 1960 in Wageningen. Ooit begon mijn werkzame carriere in het onderwijs, waar ik jaren met veel plezier heb les gegeven. In 2003 heb ik de opleiding tot uitvaartondernemer gevolgd.

Na de opleiding ben ik gestart als uitvaartondernemer in mijn woonplaats Wassenaar. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het verzorgen en begeleiden van uitvaartceremonies.

Nevenactiviteiten

Om een bredere kijk op de uitvaartbranche te ontwikkelen ben ik verschillende nevenactiviteiten gestart. Ik ben examinator geworden bij een van de uitvaartopleidingen (Stivu). Sinds 2005 ben ik redacteur van een van de brancheorganisatie-bladen (Brancheblad voor Uitvaartzorg) en ontwikkelde ik een coachingstraject voor startende ondernemers in de uitvaartbranche. Middels uitvoerige praktijkstages leidde ik afgestudeerde uitvaartleiders op. Tevens verdiepte ik mij door middel van diverse cursussen in de facetten die spelen rondom het erfrecht en de lijkschouw.

Ervaren

Door het opbouwen van een uitgebreid landelijk netwerk van mensen die in de uitvaartbranche of in aangrenzende professies werkzaam zijn, beschik ik over een uitgebreide sociale kaart. Ik ben goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de uitvaartbranche, zo kan ik u goed adviseren.