Even voorstellen:

Pauline BaijerLaat ik mijzelf even kort voorstellen. Ik ben Pauline Baijer, geboren in 1960 in Wageningen. Ooit begon mijn werkzame carriere in het onderwijs, waar ik jaren met veel plezier heb les gegeven. In 2003 heb ik de opleiding tot uitvaartondernemer gevolgd.

Na de opleiding ben ik gestart als uitvaartondernemer in mijn woonplaats Wassenaar. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het verzorgen en begeleiden van uitvaartceremonies.

De laatste jaren leg ik mij vooral toe op het begeleiden van startende uitvaartondernemers en ben ik als beleidsmedewerker en docent verbonden aan Vonera Uitvaartopleidingen.

Ik voer zelf nog maar op beperkte schaal uitvaarten uit in samenwerking met Duivenvoorde Uitvaartzorg.

Nevenactiviteiten

Tussen 2005 en 2020 was ik redacteur van het Brancheblad Uitvaartzorg. Sinds 2020 ben ik verbonden aan het Vakblad Uitvaart.

Ervaren

Door het opbouwen van een uitgebreid landelijk netwerk van mensen die in de uitvaartbranche of in aangrenzende professies werkzaam zijn, beschik ik over een uitgebreide sociale kaart. Ik ben goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de uitvaartbranche, zo kan ik u goed adviseren.