Even voorstellen:

Pauline Baijer Laat ik mijzelf even kort voorstellen. Ik ben Pauline Baijer, geboren in 1960 in Wageningen. Ooit begon mijn werkzame carriere in het onderwijs, waar ik jaren met veel plezier heb les gegeven. In 2003 heb ik de opleiding tot uitvaartondernemer gevolgd.

Na de opleiding ben ik gestart als uitvaartondernemer in mijn woonplaats Wassenaar. In de jaren waarin ik actief werkte als uitvaartverzorger heb ik veel ervaring opgedaan met het verzorgen en begeleiden van uitvaartceremonies. Deze ervaring deel ik nu op een andere manier, als docent en coach.

De laatste jaren leg ik mij vooral toe op het begeleiden van startende uitvaartondernemingen, aan het bieden van hulp bij de continuering van de onderneming en adviseren/begeleiden bij bedrijfsoverdracht/opvolging.

Ik voer zelf nog maar op beperkte schaal uitvaarten uit in samenwerking met Duivenvoorde Uitvaartzorg.

Nevenactiviteiten

  • Redactionele bijdragen aan Vakblad Uitvaart en Brancheblad Uitvaart
  • Examinator uitvaartexamens
  • Professioneel executeur

 

Ervaren

Door het opbouwen van een uitgebreid landelijk netwerk van mensen die in de uitvaartbranche of in aangrenzende professies werkzaam zijn, beschik ik over een uitgebreide sociale kaart. Ik ben goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de uitvaartbranche, zo kan ik u goed adviseren.